Kaikki hyvä loppuu aikanaan. 115 vuotta oppimisen iloa Villalan kyläkoululla takana, mutta 23.5.2015 klo 10 vietämme kaikki yhdessä koulun viimeisen lukukauden päätöstä.

Jotta saisimme päättäjäisistä ikimuistoiset, tarvitsemme teidän apuanne. Ohjelmaan muistojen, musiikkin, yhdessäolon ja kahvituksen lisäksi keräämme kättäpitempiä muistoja koulun matkan varrelta; vanhoja luokkakuvia, valokuvia, piirustuksia ja käsitöitä. Vanhojen muistojen lisäksi jotakin uuttakin. Ajatuksena olisi tehdä "selfie-kartta" siitä, mihin kaikkialle koulun entisiä oppilaita on maailman tuulet vieneet.

Jos haluat olla mukana, niin toimi seuraavasti:

Valokuvat:    Suoraan koululle tai kyläkaupalle. Valokuvat voi myös skannata ja lähettää osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Postin kautta osoite on Villalan koulu, Ketolantie 1, 58350 VILLALA. Mukaan yhteystiedot, jotta ne palautuvat oikeille omistajilleen.

Piirustukset ja käsityöt:    Suoraan koululle.

"Selfie-kartta":    Ota "selfie-kuva" itsestäsi yksin, yhdessä ystävien, tyttö- tai poikaystävän, elämänkumppanin tai perheesi kanssa. Lähetä se sähköpostiosoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Liitä mukaan nimi/nimet, missä päin elelet ja halutessasi mitä teet. Mukaan voit liittää myös muita terveisiä.

Yhteistyöstä kiittäen         Villalan koulun henkilökunta ja Villalan kyläyhdistys