Villalan kylän vanhat ja kunniakkaat, pyöreästi 10 vuotta palvelleet, kotisivut siirtyivät historiaan 20.6.2012 ja otettiin käyttöön uusi kyläsivujen julkaisujärjestelmä. Muutos tehtiin, jotta sivustojen ylläpito saadaan joustavammaksi sekä helpommaksi ja ennen kaikkea tarjonta monipuolisemmaksi. Jatkossa erilaisten uusien palveluiden, kuten nyt lisätty keskustelupaikka, liittäminen sivustoille on yksinkertaisempaa ja ylipäätään mahdollista.

Näin alkuvaiheessa sivustojen asiasisältö mukailee pääosin vanhojen sivujen sisältöä ja vain ulkoasu on muuttunut. Kesän "kiireiden" jälkeen viimeistään syksyllä tuomme sivustoille sitten uutta sisältöä.

Sivustojen käyttäjäksi kannattaa rekisteröityä. Tästä on jatkossa monenlaista hyötyä. Tulet saamaan postiisi harvakseltaan ilmoituksia mm. kun sivustoilla on jotain merkittävämpää ilmoitettavaa. Tämä niin kuin esimerkkinä. Emme jaa antamianne email-osoitteita edelleen, joten kauttamme ei ns. roskapostien määrä emailiisi tule lisääntymään.

Rekisteröityminen tapahtuu sivun oikeassa yläkulmassa olevasta Rekisteröidy-linkistä.

Näiden uusien kotisivujen ja jatkossa tapahtuvien kehitysten myötä tavoitteenamme on saada Villalan kylän kotisivuista "työkalu", josta on hyötyä niin kyläläisille kuin kylällämme vieraileville ihmisille.

Tervetuloa