Näin sen piti mennä ...

Uutuutena kesäasukkaiden talousjätekeruukatoksessa on lehtilaatikko, johon voi tuoda jo luettuja aikakausilehtiä ja josta voi kesälukemiseksi niitä lainata ja mielellään palauttaa muidenkin luettavaksi. Laatikkoon ei saa laittaa sanomalehtiä eli se ei ole siis paperinkeräyspiste. Kiitos jo etukäteen lehtien lahjoittajille ja lainaajille laatikon sisällön asiallisesta käytöstä!

Ja näin se meni ...

Ei mennyt kuin hetki ja joku kusipää varasti lehtilaatikon sisältöineen. Vahingossa se ei mukaan lähtenyt, sillä se oli ruuvattu paikoilleen. Laatikko oli ammattimiehen talkootyönä tekemä, joten ymmärtäähän sen, että laatutyö kiinnostaa. Niinpä hyvät kanssakulkijat: silmät auki! Jos vastaan tulee kuvan mallilla tehty puulaatikko (ja uusi "omistaja" voisi olla kyseinen kusipää), niin tehkää ilmianto. Luvassa on löytöpalkkio! Saa aloittaa tervan levityksen, sillä terva ja höyhenet on jo valmiiksi varattu.

Leppoisia lukuhetkiä kusipäälle! Ja jos lukeminen loppuu kesken, niin ota yhteyttä kyläyhdistyksen sihteeriin, niin eiköhän muutama pari vuotta vanha Divaani -lehti löydy ja jos oikein tiukkaa tekee, niin yhden Kotipuutarha -lehdenkin lahjoitan.

Näissä leppoisissa kesätunnelmissa toivomme elämyksellistä kesää kaikille kyläläisille, kesäasukkaille ja naapureille!

Arkku